Naar aanleiding van de persconferentie van 12 november jongstleden zijn de Coronamaatregelen vanaf 13 november om 18.00 uur aangepast. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot zaterdag 4 december aanstaande.

We kunnen blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is fijn want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.

Publiek is vanaf heden helaas niet meer welkom op Sportpark De Kring. Dit geldt zowel voor trainingen als wedstrijden. Tijdens trainingen en wedstrijden mag je alleen op Sportpark De Kring aanwezig zijn wanneer je zelf gaat voetballen of wanneer je een officiële functie uitoefent tijdens je aanwezigheid, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, verzorgers en vrijwilligers. Zodra de officiële functie is beëindigd moet het sportpark worden verlaten. Dit geldt ook voor spelers die klaar zijn met hun sportactiviteit.

De kantine (horeca) zal op de trainingsavonden en op de zaterdagen geopend zijn. In de kantine gelden vaste zitplaatsen en moeten personen vanaf 18 jaar beschikken over een Coronatoegangsbewijs. 

Vanaf 6 november jongstleden gold al dat bij het betreden van de binnenruimtes (kleedkamers, toilet, bestuurskamer en kantine) personen vanaf 18 jaar moeten beschikken over een Coronatoegangsbewijs. Dit blijft het geval. Je krijgt een Coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een herstelbewijs hebt of met een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor personen die geen herstel- of vaccinatiebewijs hebben. Met de Coronacheck-app kan iedereen het coronatoegangsbewijs ophalen. Ook is het mogelijk een Coronatoegangsbewijs op papier te laten zien.

We hebben als PKC’83 niet gekozen voor deze maatregelen. De uitvoering van de maatregelen worden ons van overheidswege opgelegd. We willen iedereen erop wijzen dat we ons willen houden aan de maatregelen. Los van de aanzienlijke boetes die we kunnen krijgen bij het niet naleven van de regels, dienen de maatregelen ook een hoger doel. Daarbij willen we ook gewoon door kunnen gaan met de uitoefening van het mooiste spelletje wat er is! We hebben met elkaar de verantwoordelijkheid dat alles vlekkeloos verloopt. Houd rekening met elkaar en respecteer elkaar.

Met elkaar en voor Elkaar!

Het bestuur PKC’83