Laminaat Wereld en Veni Groep Groningen zullen ook het aankomend seizoen wederom onze gewaardeerde hoofdsponsors zijn bij PKC’83. Tevens kunnen we daar met trots 2 hoofdsponsors aan toevoegen voor het komend seizoen te weten: Kapsalon Knippen en Kletsen Groningen en Pizzeria Napoli te Groningen.
 
 
Met Laminaatwereld Groningen ben je bewust van echte kwaliteit vloeren . Bij Laminaatwereld vindt u de grootste collectie aan laminaat voor de goedkoopste all-in prijs. Ze verkopen een brede collectie aan laminaat, tegen de laagste prijzen. Laminaatwereld levert in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Kijk op hun website voor meer informatie.
 
 
Bij de Veni Groep aan het Schuitendiep kunt u terecht voor vastgoed- en bedrijfsfinancieringen, voor een hypotheek en voor verzekeringen. Ze geven altijd een volledig onafhankelijk advies voor uw unieke situatie. Veni Groep maakt uw financieringsmogelijkheden voor de aankoop van een eigen huis, vastgoed of een bedrijf snel inzichtelijk. Hun ervaren adviseurs kennen de juiste partijen in de markt en maken het u makkelijk. Zo regelen ze de best passende vastgoedfinanciering, bedrijfsfinanciering, hypotheek en verzekering voor u. Kijk op hun website voor meer informatie.
 
 
Kapsalon Knippen en Kletsen te Groningen is een open zaak voor zowel mannen als vrouwen. Een zaak die zich als geen ander leent voor een goed gesprek veel gezelligheid en vooral een top kapsel! Ze staan voor u van maandag t/m zaterdag klaar om voor u een top kapsel te creëren onder het genot van een fijn gesprek, een hapje en een drankje. Meer informatie over Knippen en Kletsen te Groningen vindt u op hun website.
 

Eet smakelijk bij Pizzeria Napoli te Groningen .‘Veel voor weinig’, zo werd Napoli eens getest en studentenpizzeria genoemd. Beide zijn waar, maar ze willen meer zijn dan dat. Pizzeria Napoli doen iedere dag hun uiterste best om hun kwaliteit/prijs verhouding op peil te houden. De meeste van hun gasten komen bij Napoli toch in eerste instantie om lekker te eten. En ze spannen hun helemaal in om u als gast niet teleur te stellen. Bekijk hier hun uitgebreide en gevarieerde menukaart

 
 
De inloopshirts voor PKC’83 1 worden dit jaar verzorgd door Croissanterie La Provence. Aan het begin van het Centrum, dichtbij het hoofdstation, Groninger museum en de rondvaartboot van Groningen, kunt u heerlijk even genieten bij de La Provence van, lekkere broodjes, huisgemaakte soepen, en andere huisgemaakte specialiteiten. Daarnaast serveren ze soepele wijntjes, speciaal bieren, en een uitgebreide Segafredo koffie kaart.
 
’Superblij met alle support zowel groot als klein”
Vice voorzitter Robert Groninger van PKC’83: “We zijn superblij met onze nieuwe hoofdsponsors en ook zijn we trots op de animo die er vanuit het bedrijfsleven is om onze voetbalclub financieel te steunen. Zeker ook met het oog op onze accommodatie waarbij we het aantal zaken nog willen gaan aanpakken en daarbij hebben we onze sponsors hard nodig.  We zijn vanaf afgelopen jaar volledig eigenaar van onze kantine en dienen hierbij ook nog een aantal zaken op te pakken, waarbij de aanpak van de toiletten bovenaan ons lijstje staan.
Tevens dienen we hierbij alle overige bord en doeksponsoren hierbij niet te vergeten. Ook zij geven onze club de ruimte om voor nu en in de toekomst verdere investeringen mogelijk te maken.
 
Namens alle leden, vrijwilligers en trouwe supporters hartelijk dank!