PKC’83 sluit ook de 3de bekerwedstrijd op rij ,winnend af.

In een regenachtige ambiance werd zaterdag 17 september de 3de bekerwedstrijd in de poule tussen SV Bedum – PKC’83 gespeeld. Beide teams waren middels 2 overwinningen al zeker van de volgende ( knock-out ) ronde. PKC’83 won deze wedstrijd met 4-2 tegen een toch wel gehavend SV Bedum.

PKC’83 begon voortvarend waarbij de thuisploeg flink werd afgejaagd. Er ontstonden gelijk al een aantal kansen voor PKC’83 waar slordig mee werd omgesprongen. Toch was het in de 20ste minuut dat Rob Schokker uit een scrimmage de 0-1 binnenschoot. Waar iedereen dacht dat PKC’83 wel zou doordrukken en er een grote uitslag in de lucht hing veranderde het spelbeeld en nam SC Bedum het initiatief. Door 2 doelpunten in de 40ste en 43ste minuut ging SV Bedum toch wel verrassend met een 2-1 rusten.

Na de pauze en enkele wissels aan beide zijden begon PKC’83 zoals ze de wedstrijd gestart waren en drong het SV Bedum ver terug op eigen helft. SV Bedum kwam er niet meer aan te pas en door middel van Kevin Bakels en 2 keer Bryan Inge stond er uiteindelijk een 2-4 eindstand op het scorebord. Hiermee eindigde PKC’83 als eerste in de poule met een doelsaldo van 16 voor en 2 tegen.

Komende zaterdag speelt PKC”83 haar eerste competitiewedstrijd uit tegen ONS Sneek met als aanvangstijd 15.00 uur.