Menu Sluiten

Wie is toch die nieuwe speler in de 1e selectie? Adilio?

Wie is toch die nieuwe speler in de 1e selectie? Heb je hem al zien spelen? Adilio Augustin … de jongens worden op de training gek van hem  

Vanaf dit seizoen speelt Adilio Augustin voor PKC’83. Adilio is rechtsbenig en speelt het liefst als (controlerende) centrale middenvelder of op de opkomende rechtsback positie

In zijn jeugd heeft hij 7 seizoenen lang in de jeugdopleiding van Ajax mogen spelen. Jan Vertonghen, Jeremain Lens, Nordin Amrabat, Eljero Elia en Evander Sno waren destijds zijn teamgenoten in onder meer de C1 en de B1.

In seizoen 2006/2007 maakte hij de overstap naar Vitesse. Na goed presteren in het beloften team, nam de toenmalige trainer Aad de Mos, hem op in de A-selectie. Adilio was toen 19 jaar.

Vanaf seizoen 2007/2008 speelde Adilio onder trainer Jan Zoutman bij Jupiler League club HFC Haarlem. Adilio speelde daar 2 seizoenen tot aan het trieste faillissement van de club. Daarna heeft Adilio voor een aantal clubs nog gespeeld.

Na een rustpauze van 1 jaar kwam Adilio in contact met Ben en na een goed en open gesprek is hij vorig jaar al aangeschoven bij de trainingen van de 2e selectie. Dit om zijn ritme weer op te pakken. Onze trainer Jeffrey verzorger Bas hebben hem vorig seizoen daarbij ondersteund.

Adilio zit op dit moment in de 1e selectie van PKC’83 en heeft het erg naar z’n zin. Hij heeft de komende weken nog nodig om topfit te worden en verwacht vanaf de competitie start op 21 september klaar te staan. Ik ben in een warm PKC nest terecht gekomen, aldus Adilio.

Met Adilio in de selectie heeft PKC’83 dit seizoen zeker een leuke (goal)hitter erbij

Posted in Laatste Nieuws