Voor PKC’83 staat zaterdag 17 februari de thuiswedstrijd tegen VV Hoogezand op het programma. Het betreft een inhaalduel, die 20 januari wegens een besneeuwd veld werd afgelast. De thuisploeg staat door de overwinning van afgelopen zaterdag in de grote middenmoot. De gasten zijn momenteel in het bezit van de wel bekende rode lantaarn. Voor die ploeg is de opdracht duidelijk, elk punt is er 1 in de strijd tegen directe degradatie.
Hoogezand
Tot nu toe is het een turbulent seizoen bij de trots van Hoogezand. Er werden weinig punten gepakt, het was onrustig op bestuurlijk vlak en als klap op de vuurpijl stapte hoofdtrainer Sven de Haan op. Good-old Jan Kloetstra heeft het stokje over genomen, hem zal er alles aan gelegen zijn om VV Hoogezand voor de 1e klasse te behouden. Na de winterstop heeft de ploeg 2 wedstrijden gespeeld, dat leverde 1 punt op. Thuis tegen Winsum werd knap 2-2 gespeeld.
PKC’83
Voor de thuisploeg staat er de komende weken genoeg op het spel. Het wil graag aanhaken bij de subtop, en doorgaan in de beker. Afgelopen weekend speelde de ploeg bij vlagen goed voetbal, en won dan ook dik verdient bij buurman GRC, 0-3. De selectie liet zien dat het voldoende kwaliteit bezit om dit jaar nog een rol van betekenis te kunnen spelen. Na de basis rentree van een aantal spelers beschikt keuzeheer Vos over voldoende spelers om ook zaterdag een winnend team samen te smeden.
Vorig seizoen werkten de ploegen 2 onderlinge wedstrijden af, op de kring won VV Hoogezand overtuigend terwijl PKC’83 de punten uit Hoogezand mee nam. Komende zaterdag begint de wedstrijd om 14:30 op sportpark de kring. De leiding is in handen van dhr. Knol die wordt geassisteerd door de heren Slag en Caglak.

Balsponsor van vandaag is