Voor PKC 83 staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen WVV op de rol. Het is voor PKC 83 tijd om de rug te rechten na de zure nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Velocitas. De stadsderby werd met 2-3 verloren na een late penalty voor Velocitas. De 2e helft moet vertrouwen geven, want daarin werd aardig gevoetbald en kwam men terug van een 0-2 achterstand. Van belang is om zaterdag in Winschoten goed uit de startblokken te komen, want begint de ploeg van Bert Vos net als afgelopen zaterdag slap en ongeconcentreerd aan de wedstrijd, gaat het een hele lastige opgave worden om met resultaat terug te keren richting stad.

WVV verloor zondag voor het eerst dit seizoen punten. Uit bij GRC werd er met 1-1 gelijk gespeeld. De ploeg van Gerard Wiekens staat met 19 uit 7 bovenaan de ranglijst. De Winschoters willen vast en zeker deze positie vast houden, dus zullen gebrand zijn op een goed resultaat.
Niet eerder stond WVV – PKC 83 als competitiewedstrijd op het programma. Onderlinge wedstrijden zijn er derhalve weinig gespeeld. 2 keer kwam men elkaar tegen in de beker, beide keren trok WVV aan het langste eind. Ook werd er 2 keer geoefend, in die wedstrijden stapte PKC als winnaar van het veld. Het lijkt dus dat de ploegen elkaar niet veel maken, op de ranglijst is er wel een groot verschil. WVV staat bovenaan en PKC 83 staat 12e. Voor de gasten is het weer een kans om uit de gevarenzone te komen en de aansluiting naar boven te pakken.
De wedstrijd begint om 18:00 op sportpark WVV en staat onder leiding van de heer: M knol.