De wedstrijd tussen SVBO en PKC83 heeft niet opgeleverd waar PKC vooraf op gehoopt had.
Beide ploegen konden maar weinig potten breken en van goed voetbal was geen sprake, met een bloedeloze puntendeling als resultaat.(0-0).

De eerste helft was voor SVBO waarbij PKC op eigen helft werd teruggedrongen en de thuisploeg enkele goede kansen kreeg maar paal en lat stonden in de weg. Toch had PKC met voorsprong de rust in kunnen gaan toen Rob Schokker in de 43e minuut vrij voor keeper Lennon Ebelties kwam te staan maar tot twee keer toe de bal pareerde.

De tweede helft ging gelijk op tot een kwartier voor tijd. Met het inbrengen van Kevin Bakels gooide PKC de schroom van zich af en begon aan een slotoffensief. De verdediging van SVBO werd eindelijk onder druk gezet en dit leidde gelijk tot een aantal kansen maar ook PKC ging hier slordig mee om.
Om kwart over 4 floot scheidsrechter Beijert voor het eindsignaal en was het gelijke spel een terechte uitslag.

Komend weekend speelt PKC de thuiswedstrijd tegen runner up HZVV. Aanvang van de wedstrijd op Sportpark de Kring is 14.30 uur.