PKC83 verloor zaterdag met 0-5 van Rolder Boys en daar was niets op af te dingen. PKC begon goed en kreeg enkele grote kansen om op voorsprong te komen maar het vizier stond niet op scherp. Gaandeweg de eerste helft kwam kwam Rolder Boys beter in het spel en nam het initiatief over. PKC kwam er niet meer uit en mocht blij zijn dat het bij rust nog maar met 0-2 achterstond. Waar iedereen verwacht had dat PKC in de rust orde op zaken zou stellen kwam bedrogen uit. Rolder Boys zette PKC gelijk vast en speelde de thuisploeg bij vlagen helemaal zoek. Dat er uiteindelijk een 0-5 einduitslag op het scorebord stond was dan ook niet geflatteerd. Met deze overwinning plaatste ook Rolder Boys zich voor de volgende bekerronde en staat PKC weer met beide benen op de grond.

Komende zaterdag speelt PKC haar eerste competitiewedstrijd uit bij titelkandidaat HZVV in Hoogeveen. Aanvang van de wedstrijd is 15.00 uur