PKC83 verloor zaterdag thuis verdient van WVV. Na een 0-2 ruststand werd het uiteindelijk 2-3 voor onze gasten uit Winschoten.

Vanaf het fluitsignaal was WVV sterker en kreeg in de eerste minuten een vijftal 100% kansen om de score te openen maar gelukkig voor PKC stond het vizier (nog) niet op scherp. Toch was het in de 6e minuut wel raak toen Martijn Delger na zwak uitverdedigen zijn eerste van de middag maakte. PKC werd aan alle kanten overlopen en kon de bal niet in de ploeg houden. Vlak voor rust verdubbelde WVV de score. Stom balverlies op het middenveld was een prooi voor Delger die keeper Swen Bakker kansloos liet en de 0-2 aantekende.

De tweede helft schoot WVV weer uit de startblokken en wilde de wedstrijd definitief in het slot gooien. Dit lukte toen in de 63e minuut Ivar Bruins WVV op een 0-3 voorsprong zette. Menig toeschouwer van de thuisploeg zocht de kantine op maar had geen rekening gehouden met een wederopstanding. Met het inbrengen van Kevin Bakels werd er strijd geleverd en druk gezet op de verdediging. WVV werd slordig en in de 79e en 82e minuut brachten Rob Schokker en Willem Bel PKC weer terug in de wedstrijd. In de laatste minuten had PKC zelfs nog een punt kunnen stelen maar een bal op de paal stond de 3-3 in de weg.

WVV blijft met deze overwinning meedoen voor de titel terwijl PKC komende week toch echt moet winnen van VKW om degradatie te voorkomen.