Thuiswedstrijd tegen WVV
Voor de peizer kring combinatie wacht aanstaande zaterdag op eigen terrein de krachtmeting met WVV uit Winschoten. De gasten bezetten een knappe 3e plek en strijden nog volop mee voor de titel. Voor de gastheren is het doel duidelijk voor de komende weken, zo snel mogelijk punten vergaren om bij de nacompetitieplekken weg te blijven. De heenwedstrijd werd een prooi voor PKC’83, in een kletsnat Winschoten won de ploeg met 1-2.
WVV draait het hele seizoen bovenin mee. De ploeg van Gerard Wiekens won afgelopen zondag van degradatie kandidaat GRC, in sodom werd het 3-1 voor de thuisploeg. Samen met Oranje Nassau en HZVV gaat de ploeg uitmaken wie kampioen gaat worden. Wel heeft de ploeg nog een pittig programma voor de boeg met onder meer wedstrijden tegen Oranje Nassau en DZOH.
Voor PKC’83 is het tot dusver een wisselvallig seizoen. Goede wedstrijden worden afgewisseld met totale offdays. De 7e plek tot dus ver is dan ook geen verassing. Toch heeft de ploeg genoeg kwaliteit en potentie om tot betere resultaten te komen. Afgelopen zaterdag werd tegen Velocitas gelijk gespeeld. Was men iets scherper voor de goal geweest, had een overwinning zeker niet misstaan. Zoals gezegd wil de club zich zo snel mogelijk veilig spelen, door de versterkte degradatieregeling is de 8e plek heilig. Momenteel staat de ploeg 7e, maar voelt het de hete adem van de achtervolgers in de nek.
Beide ploegen zullen volop voor de winst spelen, waardoor er een mooi voetbalgevecht zal ontstaan. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. De wit. Na afloop is er in de altijd gezellige kantine van PKC’83 live muziek, artiest Johan van Waas (o.a. bekend door zijn hit: De Bloemenbuurt) zal zorgen voor een top sfeer!
De wedstrijd van vandaag is mede mogelijk gemaakt door H&H chalets uit Coevorden.
Onze passie voor kamperen zit er al lang in. H&H is ruim 25 jaar geleden opgezet door onze vader, en inmiddels hebben wij, naam en naam, het bedrijf overgenomen. Deze passie willen we graag delen, door kamperen voor iedereen mogelijk te maken. Om deze reden hebben we, naast H&H Campers en Caravans, ons bedrijf uitgebreid met H&H Chalets. We bieden dan ook chalets aan voor iedereen: we hebben chalets is allerlei prijsklassen, maten en kleuren.
H&H is een klein bedrijf, en klantenservice en gastvrijheid hebben altijd voorop gestaan. Wij denken graag mee in al uw vragen en wensen, en zorgen dat u pas vertrekt als u honderd procent tevreden bent met uw (droom)chalet. U bent dan ook altijd welkom om even vrijblijvend rond te kijken in onze showroom. De koffie staat klaar!