VV Winsum – PKC’83
Zaterdagmiddag 16 Maart staat voor PKC’83 de uitwedstrijd tegen VV Winsum op de rol. Van oudsher een lastige uitwedstrijd voor de ploeg. Op het vaak moeilijk bespeelbare veld zullen de gastheren er alles aan doen om de punten in eigen huis te houden. Een blik op de ranglijst leert dat het verschil tussen beide ploegen 1 punt is, in het voordeel van Winsum. Op voorhand zijn de belangen groot deze zaterdag, om weg te blijven bij de degradatieplekken en misschien wel aansluiting bij de top te vinden, moet er gewonnen worden.
VV Winsum
De ploeg van trainer Fred de Boer is de laatste 4 wedstrijden ongeslagen. Afgelopen zondag werd de uitwedstrijd tegen GRC overtuigend met 1-4 gewonnen. Bekendste naam in de selectie is Yume Ramos, de spits met de nodige ervaring is na tal van bekende amateurclubs neergestreken in Winsum en is daar de onbetwiste aanvalsleider. Verder zijn de gebroeders Mulder van grote waarde voor de Winsummers.
PKC’83
De selectie van PKC’83 genoot afgelopen zaterdag van een vrije dag. Op donderdag werd er verdienstelijk geoefend tegen Pelikaan S, 1-1. Bij vlagen was het positiespel prima te noemen, helaas waren de voorwaartsen niet in staat om de nodige kansen te verzilveren. Desalniettemin een prima vervolg van de 0-3 zege bij DZOH. Met een bijna volledige selectie wordt afgereisd richting Winsum. Nick Elderman is na een meniscus operatie op de weg terug, en hoopt binnenkort weer te schitteren in het oranje. Voor Madhat Aldjejab was er afgelopen week minder nieuws, na onderzoek in het ziekenhuis blijkt zijn voorste kruisband afgescheurd. Club en selectie wensen Madhat een voorspoedig herstel toe!

De heenwedstrijd werd in ronde 4 van de competitie op sportpark de Kring een gelijkspel, 1-1. PKC’83 pakte het 1e punt van de competitie. Daarna volgden over het algemeen prima resultaten, de selectie wil dan ook met 3 punten uit Winsum vertrekken. Mocht dit gebeuren, dan is er nog veel mogelijk in deze spannende klasse. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. Aartsen, hij fluit om 15:00 voor het beginsignaal. Zijn assistenten zijn dhr. Langenberg en dhr. Klinkhamer.