PKC’83 – VV Hoogezand

Voor PKC’83 staat zaterdag 20 januari de thuiswedstrijd tegen VV Hoogezand op het programma. Het is voor beide ploegen de 1e competitie wedstrijd van 2024. De thuisploeg staat in de middenmoot, waar een overwinning aansluiting geeft bij de subtop moet er bij een nederlaag serieus naar beneden gekeken worden. De gasten zijn momenteel in het bezit van de wel bekende rode lantaarn. Voor die ploeg is de opdracht duidelijk, elk punt is er 1 in de strijd tegen degradatie.
Hoogezand
Tot nu toe is het een turbulent seizoen bij de trots van Hoogezand. Er werden weinig punten gepakt, het was onrustig op bestuurlijk vlak en als klap op de vuurpijl stapte hoofdtrainer Sven de Haan op. Good-old Jan Kloetstra heeft het stokje over genomen, hem zal er alles aan gelegen zijn om VV Hoogezand voor de 1e klasse te behouden. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd met maar liefst 9-0 verloren tegen HZVV. De selectie zal zich graag willen revancheren voor deze blamage.
PKC’83
Voor PKC’83 is er nog veel voor te spelen in de 2e seizoenshelft. Door prima resultaten vlak voor de winterstop, is de sup top in zicht gekomen. Met nog 14 wedstrijden te spelen is er dus nog van alles mogelijk, maar ook de degradatieplekken zijn nog dichtbij. De ploeg van Bert Vos begint steeds meer vorm te krijgen, waar er voor de winterstop tal van afwezigen ( blessures/schorsing/prive )waren, heeft de keuzeheer nu voldoende keus.
Vorig seizoen werkten de ploegen 2 onderlinge wedstrijden af, op de kring won VV Hoogezand overtuigend terwijl PKC’83 de punten uit Hoogezand mee nam. Komende zaterdag begint de wedstrijd om 14:30 op sportpark de kring. De leiding is in handen van dhr. Postma, die wordt geassisteerd door de heren Brouwer en Brussaard. Balsponsor van vandaag is BB vastgoed beheer.

Jan Knip
Afgelopen dinsdag bereikte ons het droevige nieuws dat Jan Knip is overleden. Jan was sinds jaar en dag vrijwilliger en supporter. Bij elke activiteit van de verenging was hij dan ook aanwezig. Via deze weg willen wij de familie heel veel sterkte wensen. Jan overleed in de leeftijd van 82 jaar.