Zaterdag 2 december staat voor PKC’83 de uitwedstrijd tegen WKE’16 uit Emmen op het programma. Een wedstrijd waar velen al naar uitkeken vanaf de bekendmaking van de competitie indeling! Tevens een wedstijd die nooit eerder in competitieverband is afgewerkt. De laatste officiële wedstrijd tussen beide teams was in 2004, en vond plaats in het kader van de district beker, het toenmalige WKE (nu WKE’16) ging er met de winst van door, 2-3.
Huidige stand van zaken.
Thuisploeg WKE’16 is terug te vinden op plaats 8 van de ranglijst, en PKC’83 11e met 3 punten minder. WKE’16 speelde afgelopen zondag 2-2 gelijk bij GRC Groningen, na een rappe 0-2 voorsprong. PKC’83 speelde gelijk tegen VKW met 2-2, in een wedstrijd waarin het beide kanten op kon. Beide ploegen hebben na een moeizaam begin langzamer maar zeker de nodige punten gepakt. Voor PKC’83 vandaag een wedstrijd waarin punten moeten worden gepakt om aansluiting te vinden bij de middenmoot.
Zaterdag
Beide teams zullen zaterdag vol energie en power de wedstrijd beginnen, aangezien het voor beide kampen geen optie is om te verliezen. PKC’83 zal gesteund worden door hun trouwe aanhang, die met bussen de uitploeg achterna reist. Kortom een mooi affiche voor aankomende zaterdag, in de wedstrijd waarbij beide kampploegen er hopelijk een sportieve en vermakelijke pot van maken. En niet te vergeten: na afloop napraten onder het genot van een biertje en live muziek. Het beloofd hoe dan ook een mooie zaterdag(avond/nacht) te worden.
De wedstijd begint om 18:30 op sportpark grote Geert.